Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (3.11 secunde)
Pe punctul de a deveni coleg cu Solomon a fost si alt consilier PSD, Petre Gongu, care a decis insa in cele din urma sa nu se alature fostilor colegi din PD. ... Petre Gongu nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.
Deputatul PSD Vasile Puscas si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, sunt doua dintre persoanele luate in calcul de presedintele Traian Basescu pentru a fi propuse in functia de comisar european, au declarat surse apropiate de Palatul Cotroceni.
Vasile Petre, fost lucrator in administratia publica bucuresteana, sustine ca a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre vajnica Monica pentru ca nu a vrut sa semnze un angajament cu Securitatea.
Primarul Petre Simion a declarat ca, desi a mai incercat sa propuna cresterea in rang a localitatii si acum cativa ani, cetatenii din comuna nu s-au aratat prea interesati de initiativa si s-au prezentat in numar mic la referendum.
Pe lista PRM se afla senatorii Eugen Mihaescu si Alexandru Moisuc, deputatii Petre Popeanga si Daniela Buruiana. ... PD i-a pastrat pentru Parlamentul European pe Jean Marinescu, Monica Ridzi, Roberta Anastase si pe senatorii Maria Petre si Radu Tarlea.
"Am intrunit toate conditiile, si in ianuarie vom face declaratia politica si ii vom inainta lui Borrell scrisoarea de intentie", a declarat deputatul PRM Petre Popeanga, precizand ca noul grup europarlamentar va fi inregistrat pana cel tarziu la 8 ianuarie.
Cu adevarat interesant este insa cursul de perfectionare in administratie urmat in luna mai de consilierul Petre Petrescu in Marea Britanie, la Liverpool, curs de o saptamana platit din bani publici, institutia doljeana asigurand in acest caz si cazarea, transportul si diurna alesului.
Presedintele executiv al PD Covasna, deputatul Petre Strachinaru, a declarat ca, in cazul ruperii Aliantei D.A., UDMR va avea mult de castigat la nivel judetean, pentru ca se va lupta pentru conducerile institutiilor descentralizate.
Apelul celor de la SU este sustinut si de Actiunea Populara, printr-un comunicat semnat de vicepresedintele Zoe Petre.
De doamna Boagiu nu stiu insa nimic si de aceea consider aceasta stire un zvon", a declarat secretarul executiv din cadrul Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, Mihai Petre. ... Referitor la dorinta sa de a ajunge primar al Constantei, Mihai Petre sustine:
De precizat ca in cadrul PD Constanta si-au anuntat intentia de candidatura atat Laurentiu Mironescu, dar si Mircea Banias, Mihai Petre si Remi Minca, urmand ca la 1 septembrie Organizatia Municipala sa transmita oficial catre Organizatia Judeteana persoana desemnata pentru alegerile din 2008.
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
Dupa ce si-au anuntat demisia, liderii PER Galati au declarat ca se vor inscrie in formatiunea din cadrul Partidului Democrat condusa de Petre Lificiu, fostul presedinte PER. "Ne vom inscrie la Forumul National al Ecologistilor, care va functiona in cadrul Partidului Democrat si este condus de Petre Lificiu.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
La acel moment, vicepresedintele AP, Zoe Petre, a subliniat ca formatiunea sa a cerut ca, dupa fuziune, PNL sa continue dialogul cu cetatenii si cu societatea civila, principiu de baza al activitatii AP.
De asemenea, tot la capitolul notorietate, PDL-istul Florin Mitroi este cunoscut de 31,7% dintre cei chestionati, in timp ce Petre Stenca (fost sau actual pesedist, nici el nu mai stie) este cunoscut de 21,6% dintre cei chestionati.
Am primit o adresa de la fostul presedinte Ion Popescu ca Mihai Petre nu mai este membru PD-L.
Propunerea de a renunta la crearea subcomisiei de raportori care sa studieze dosarele, asa cum s-a intamplat in cazurile anterioare, a apartinut deputatului PD-L Petre Ungureanu.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, a anuntat ieri senatorul PSD de Mehedinti, Petre Daea.
google-analytics.com